Spelers van KSV Roeselare steken hand in eigen boezem én azen op eerherstel

Redactie KW

Tegen de voorlaatste in de stand ging KSV Roeselare dit weekend kansloos onderuit: het werd 4-1. De spelersgroep steekt vandaag de hand in eigen boezem en slaat mea culpa op de clubwebsite.

“Als spelersgroep willen we ons verontschuldigen voor de prestatie van afgelopen zaterdag“, staat maandag te lezen op de website van KSV Roeselare. “Bij aanvang kenden we allen het belang van deze wedstrijd en de massaal meegereisde supporters waren dan ook terecht ontgoocheld en boos. De ontgoocheling in de kleedkamers was na afloop ook bij ons bijzonder groot waardoor niemand de juiste woorden kon vinden voor enige reactie. Graag willen we toch via deze manier reageren richting onze trouwe twaalfde man.”

“Een groepsgesprek met de volledige spelersgroep, trainers en bestuur op de zondagtraining bewees dat alle neuzen nog in dezelfde richting staan en de ganse groep er alles wil aan doen om het vooropgestelde doel te bereiken. De komende weken worden enorm belangrijk voor alle spelers, trainers, supporters, bestuursleden, jeugdspelers, medewerkers, partners… van KSV Roeselare. Alles is nog mathematisch mogelijk. De wil om na zaterdag op het veld te reageren is dan ook enorm groot. Als spelersgroep zullen we er alles aan doen om de drie levensbelangrijke punten hier op ons Schiervelde te houden.”

Oltegoare

“Bij deze willen we ook een warme oproep doen aan iedereen om, te starten met zondag, zich volledig achter de ploeg te scharen en te tonen tot wat we ‘oltegoare’ in staat zijn. We zijn er van overtuigd dat onze slogan de kracht heeft om ons gezamenlijke doel te bereiken.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.