Spelers KV Kortrijk hebben tweede stage in 2015 achter de rug

En dat is best een opmerkelijk gegeven, want voorheen was, met uitzondering van een stage tijdens de voorbereiding in de zomer, er nooit financiële ademruimte om op een dergelijke afzondering te gaan. KV Kortrijk heeft nu al zijn tweede stage in 2015 achter de rug.

De spelers Nebosja Pavlovic, Landry Mulemo, Benoit Poulain, Baptiste Ulens, Lukas Van Eenoo, Stijn De Smet en Robert Klaasen tijdens de ochtenloop donderdagmorgen. (Foto KVK)

De A-kern van KV Kortrijk verbleef van maandag tot donderdagmiddag op stage in het Nederlandse Mierlo. Op het programma stonden uiteraard trainingssessies, maar ook diverse teambuildingsactiviteiten. “Het was noodzakelijk dat we met de voltallige groep voor een langere tijd samen waren, zodat we met het oog op play-off 1 de vriendschapsbanden opnieuw konden aanhalen en een sterke band konden smeden. Het collectief was onze kracht in de reguliere competitie en dat zal ook onze troef moeten zijn in play-off 1”, zegt trainer Yves Vanderhaeghe. “Ik ben in elk geval tevreden over de stag. Ik zag opnieuw de gretigheid terug bij mijn spelers en die was wat verdwenen nadat we zeker waren van deelname aan play-off 1.”

Vrijdagavond speelt KVK om 18.30 uur nog een oefenwedstrijd in en tegen Valenciennes, club uit de Ligue 2. (CDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.