Speler SK Torhout draagt titel op aan overleden moeder

SK Torhout werd op eigen veld kampioen na een 6-0-overwinning tegen nummer drie HO Oedelem.
Redactie KW

Vierdeprovincialer SK Torhout pakte vorig weekend de titel. Voor speler Nick Vanden Berghe een emotioneel moment.

Na het titelfeest werd Woumenaar Nick Vanden Berghe, die volgend seizoen terugkeert naar KSV Diksmuide, overmand door emoties. “Begin vorig seizoen is mijn mama overleden en aan haar sterfbed heb ik beloofd dat we het daaropvolgende seizoen kampioen zouden worden. Vandaar dat het emotioneel heel zwaar was.”

Een mooi eerbetoon dus. Zijn doelpunt was het slotakkoord van een prachtige namiddag, afgesloten met een 6-0-overwinning.Voor de 23-jarige Woumenaar zijn het zijn laatste wedstrijden in Torhoutse loondienst. “Ik heb er voor gekozen om dichter bij huis te spelen. Ik ben naar Torhout gekomen omdat ik hier studeerde. Na school ging ik dan meteen trainen. Maar die studies zijn nu afgerond, vandaar dat ik dichter bij huis wil spelen. Ik heb nu het diploma instructeur fitness en wellness en lichamelijke opvoeding en werk bij Woumen’s Fit.”

Nu resten er nog vier wedstrijden voor SK. “Er zijn nog enkele activiteiten gepland en ik denk ook dat de jeugdspelers iets meer aan bod zullen komen, want Torhout heeft een goede aangroei van U21-spelers. Ik denk dat zij nu voornamelijk speelkansen zullen krijgen.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.