Sofiane Moumou naar OMS Ingelmunster

Sofiane Moumou (rechts) trekt naar Ingelmunster. Hij komt over van Temse. (Foto Bart) © VDB VDB
Lode Blomme

De vierdeklasser legde de sterke linkerflank die overkomt van Temse voor een seizoen vast.

Na doelman Dimitri Verhulst (Winkel Sport), Nicolas Mulliez (Gullegem) en Frederik Declercq (Oudenaarde) is Sofina Moumou de vierde aanwinst voor OMS Ingelmunster.

De 27-jarige Fransman genoot interesse van heel wat teams, maar koos dus voor OMS Ingelmunster. “Moumou is een linkerflank die zowel aanvallend als verdedigend goed uit de hoek kan komen”, klinkt het bij het Ingelmunsterse bestuur. “Hij speelde de voorbije drie seizoenen bij Temse en zal zeker een meerwaarde zijn voor OMS Ingelmunster. We wilden hem vorig jaar al, maar toen lukte het niet. Nu dus wel, hoewel er tal van ploegen achter hem aan zaten.”

Afwachten met trainer

Exact een week geleden nam OMS Ingelmunster voor de derde keer dit seizoen afscheid van zijn trainer. Na Joost Malfait, Lorenzo Staelens en Franky Dekenne staan Beni Vervaeke en Frank Neve nu in voor de coaching. “Er meldden zich al tal van trainers zelf voor volgend seizoen, maar we wachten nog even af. We zijn ook nog bezig met een tweetal inkomende transfers, maar ook daar moet voorlopig niet meteen nieuws verwacht worden.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.