SK Snaaskerke verslaat SC Lombardsijde onder grote belangstelling

De ploeg van SK Snaaskerke met trainer Wim Crabeels, Jochen Hollebeke, Lander Van Bever, Joren Durand, Jari Durand, Brian Cordier, Jarne Vandenbrande, Jasper David, Lissay Verbeke, Dylan Bellaert, Adriaan Vanslambrouck, Wout Belpaeme. Na de rust vielen in: Xander Persoone, Niels Vanbierrvliet, Dane Pauwaert en Tiebe Van Ruysseveldt. © FRO

In een druk bijgewoonde oefenwedstrijd nam SK Snaaskerke vlot de maat van SC Lombardsijde. Groen-zwart haalde het met een duidelijke 3-0.

De bezoekers uit Lombardsijde (3A) gingen gretig van start maar de beste kansen waren meteen voor de groenzwarte thuisploeg (2A). Spits Verbeke schoot eerst een mooie kans voorlangs en zag even later zijn tweede doelpoging gestopt door de bezoekende keeper, Jeffrey Demeyere. Op het kwartier werd de andere SKS-spits Jasper David, in het straatje gestuurd door Jarne Vandenbrande en hij schoot raak, 1-0.

De thuisploeg nam de bovenhand en na een solo door de bezoekende verdediging kon Lissay Verbeke voor de tweede lokale treffer zorgen, 2-0 na 25 minuten. De felle regen inspireerde beide ploegen voor de rust niet tot meer doelpunten.

Na de rust, en meerdere vervangingen, domineerde de thuisploeg, met gemiste kansen voor Vanbiervliet en Pauwaert. Een kwartier voor tijd knalde Jarne Vandenbrande de derde treffer tegen de touwen. Lombardsijde verdiende een tegentreffer maar SK-keeper Jochen Hollebeke liet zich niet verrassen.