SK Roeselare-Daisel A start het seizoen met veertien nieuwkomers

SK Roeselare-Daisel A tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. © SBE
Redactie KW

Voorlopig zonder verder nieuws op bestuursvlak, maar wel met veertien nieuwe gezichten, begon SK Roeselare-Daisel A dinsdag aan de voorbereiding op het komende seizoen.

De warme temperaturen hielden de Roeselaars-Daiselse trainersstaf, met T1 Kurt Vercamp en twee van zijn assistenten, Peter Vancraynest en Filip Van Steenbrugge, niet tegen om er dinsdagavond al meteen de pees op te leggen. Een grondig gewijzigde spelersgroep – die door de terugkeer van nogal wat jongens met verleden op Schiervelde dit seizoen opvallend Roeselaars lijkt te kleuren – liet het zich in een eerste training van om en bij de negentig minuten best smaken.

Van de vele nieuwkomers die er begin deze maand op de fysieke testen nog niet bij waren, keerden er intussen acht jongens terug uit verlof: Aron Defevere (FC Gullegem), Gianni Derieuw en Noah Vandevoorde (allebei SCT Menen), Dylan Descheemaecker (FC Wetteren), Gregory Hermans (Sparta Heestert), Baptiste Schmisser (SK Oostnieuwkerke), Joppe Van Heuverzwyn (Sassport Boezinge) en Sam Vanhuyse (Mandel United).

Voor de met een brace wandelende Noah Vandevoorde (out met een letsel aan de kruisband) en de tot gips veroordeelde Henri Moyaert, kwam het veldwerk nog te vroeg. Ook de broertjes Jelle en Gill Vanhulle bleven geblesseerd aan de kant. Aron Defevere, net papa geworden, trainde wel mee, maar ook hij mag voorlopig niet voluit gaan. De drie vakantiegangers, Sven De Rechter en de twee jongeren Tristan Dubus en Tristan Prinsier, sluiten later aan. Belofte Lenn Degryse maakte voor het eerst zijn opwachting bij de A-kern. (SBE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier