"Wanneer zoon vader ontmoet", schrijft Mignolet op Twitter. De doelman van Club Brugge heeft bij de boodschap enkele foto's van zichzelf met de pasgeboren Lex toegevoegd.

Mignolet was de voorbije dagen in Tubeke, waar hij zich met de Rode Duivels klaarstoomde voor het EK-kwalificatietweeluik tegen San Marino en Kazachstan. Bondscoach Roberto Martinez liet eerder woensdag weten dat de Limburger de selectie verliet om zijn plicht als vader te vervullen.

Ook Leander Dendoncker verliet de selecite. Maagproblemen hielden Dendoncker de voorbije dagen al van het oefenveld en de middenvelder mist zeker de partij tegen San Marino. Of hij nadien de wedstrijd tegen Kazachstan haalt, moet nog blijken. Martinez bevestigde voorts dat Romelu Lukaku en Eden Hazard maar een duel van het tweeluik zullen afwerken.

(BELGA)

"Wanneer zoon vader ontmoet", schrijft Mignolet op Twitter. De doelman van Club Brugge heeft bij de boodschap enkele foto's van zichzelf met de pasgeboren Lex toegevoegd.Mignolet was de voorbije dagen in Tubeke, waar hij zich met de Rode Duivels klaarstoomde voor het EK-kwalificatietweeluik tegen San Marino en Kazachstan. Bondscoach Roberto Martinez liet eerder woensdag weten dat de Limburger de selectie verliet om zijn plicht als vader te vervullen.Ook Leander Dendoncker verliet de selecite. Maagproblemen hielden Dendoncker de voorbije dagen al van het oefenveld en de middenvelder mist zeker de partij tegen San Marino. Of hij nadien de wedstrijd tegen Kazachstan haalt, moet nog blijken. Martinez bevestigde voorts dat Romelu Lukaku en Eden Hazard maar een duel van het tweeluik zullen afwerken.(BELGA)