https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Simon Deli is beschikbaar voor duel met Borussia Dortmund

© belga
Redactie KW

Club Brugge-coach Philippe Clement kan dan toch een beroep doen op Simon Deli (29) in het Champions League-duel van woensdagavond (21u) tegen Borussia Dortmund in het Jan Breydelstadion. De Ivoriaanse verdediger was er dinsdagvoormiddag niet bij op de laatste training van blauw-zwart met het oog op de wedstrijd tegen Die Borussen, hij moest een nieuwe coronatest ondergaan. Die bleek uiteindelijk negatief.

“Club en speler kregen deze middag uitsluitsel: Simon Deli is selecteerbaar voor de Champions League-wedstrijd van deze avond”, zo meldde de landskampioen op Twitter.

Club Brugge staat samen met Lazio Rome met 4 op 6 aan de leiding in ChampionsLeague-groep F. Op de openingsspeeldag wonnen de Bruggelingen met 1-2 bij Zenit Sint-Petersburg. Een week geleden speelde Club Brugge 1-1 gelijk tegen Lazio in Jan Breydel. Dortmund puurde drie punten uit duels met Lazio (3-1 nederlaag) en Zenit (2-0 zege).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten