Siebe Blondelle tekent bij 1B-club Deinze

Siebe Blondelle ruilt Eupen in voor Deinze. © belga
Redactie KW

Siebe Blondelle gaat opnieuw dichter bij huis voetballen. De verdediger uit Oostkamp kreeg geen verlenging van zijn contract bij Eupen en ondertekende een verbintenis bij de ambitieuze 1B-club SK Deinze.

Siebe Blondelle begon zijn carrière bij HO Oedelem en genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij zowel Cercle als Club Brugge en tevens bij het Nederlandse Vitesse. Hij kwam de voorbije vijf seizoenen voor Eupen uit. Hij voetbalde eerder bij onder meer Waasland-Beveren en Bergen.

Met Bergen en Eupen maakte hij de promotie naar eerste klasse mee. De 34-jarige verdediger uit Oostkamp speelde ondertussen ruim vierhonderd matchen waarvan de meeste in de Jupiler Pro League.

Ambitieuze club

“In de verdediging kan ik op verschillende posities worden uitgespeeld en als linksvoetige heb ik natuurlijk een interessant profiel”, laat Siebe via de website van zijn nieuwe club weten. “Ik heb mij steeds goed verzorgd en kan zeker nog een aantal jaren op topniveau meedraaien.”

“Met Deinze kies ik voor een ambitieuze club met een interessant project en daar wil ik graag deel van uitmaken”, aldus Blondelle. SK Deinze verzekerde zich voor afgelopen seizoen van promotie naar 1B. (ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier