Op het middenveld werd weliswaar vlot gecombineerd, maar in de zone van de waarheid liep het telkens mis. De enige en grootste kans in de eerste helft was voor thuisspeler Cardon, maar die kreeg de uitstekende voorzet van Buysse niet onder controle.

Menen kwam na de rust scherper uit de kleedkamer, zette meten de jonge doelman Gilles Lemaire aan het werk. Op het uur trok Rogie zich op gang, bediende Buysse en die mikte mooi in de hoek. Westhoek had niet meteen een reactie in huis, slikte twaalf minuten later een tweede goal. Cardon zette mooi voor, de ingevallen Habbas werkte even mooi af. Een gehavend Westhoek, dat zijn vijfde nederlaag op rij slikte, had niet meer de kracht om alsnog terug te vechten.

(FV)

DOELPUNTEN: 60' Buysse 1-0, 72' Habbas 2-0.

MENEN: Olievier, Vervaeke, Mahieu, Rogie, Meulenyzer, Gallo, Buysse, Harinck (31' Varez), Mahau (22' Habbas), Vanhaecke, Cardon.

WESTHOEK: Lemaire, Robaeys, Y. Loisel (75' Kirlov), Embrechts, Misiatu, El Hajji (67' Bah), Vandermarliere, Sucaet, De Loof, Sahuke, G. Loisel.

Op het middenveld werd weliswaar vlot gecombineerd, maar in de zone van de waarheid liep het telkens mis. De enige en grootste kans in de eerste helft was voor thuisspeler Cardon, maar die kreeg de uitstekende voorzet van Buysse niet onder controle. Menen kwam na de rust scherper uit de kleedkamer, zette meten de jonge doelman Gilles Lemaire aan het werk. Op het uur trok Rogie zich op gang, bediende Buysse en die mikte mooi in de hoek. Westhoek had niet meteen een reactie in huis, slikte twaalf minuten later een tweede goal. Cardon zette mooi voor, de ingevallen Habbas werkte even mooi af. Een gehavend Westhoek, dat zijn vijfde nederlaag op rij slikte, had niet meer de kracht om alsnog terug te vechten.(FV)