Met deze zege lijkt Menen nu wel zeker van het behoud. De thuisploeg die net zijn trainer had bedankt voor bewezen diensten, kwam bijzonder gemotiveerd aan de aftrap. Menen moest wijken maar kon rekenen op een attente doelman Olievier die met knappe reddingen de nul op het bord hield.

Ook na de pauze moest Menen het initiatief aan de thuisploeg laten. De jongens van trainer Pascal Verriest geraakten aan kansen op de counter, maar Cardon en Habbas konden niet profiteren. Toen iedereen, vooral Menen, zich met een gelijkspel verzoende, scoorde Habbas met het hoofd op een mooie voorzet van op de flank van Gallo. Menen lijkt opnieuw klaar om leider Winkel volgende week een warme ontvangst aan te bieden.

DOELPUNTEN: 89' Habbas 0-1.

MENEN: Olievier, Mahieu, Derieuw, Meulenyzer, Vanhaecke (70' Buyssens), Rogie, Gallo, Buysse (65' Mahau), Harinck, Habbas (90' Duthoo), Cardon.

Met deze zege lijkt Menen nu wel zeker van het behoud. De thuisploeg die net zijn trainer had bedankt voor bewezen diensten, kwam bijzonder gemotiveerd aan de aftrap. Menen moest wijken maar kon rekenen op een attente doelman Olievier die met knappe reddingen de nul op het bord hield. Ook na de pauze moest Menen het initiatief aan de thuisploeg laten. De jongens van trainer Pascal Verriest geraakten aan kansen op de counter, maar Cardon en Habbas konden niet profiteren. Toen iedereen, vooral Menen, zich met een gelijkspel verzoende, scoorde Habbas met het hoofd op een mooie voorzet van op de flank van Gallo. Menen lijkt opnieuw klaar om leider Winkel volgende week een warme ontvangst aan te bieden.