SCT Menen verrast tegen Harelbeke

Senne Demedts in de rug van Viktor Notebaert. © (Foto VDB)

Na acht wedstrijden wachtte Menen nog steeds op zijn eerste zege. Met het bezoek van nummer twee Harelbeke waren de verwachtingen niet hooggespannen. Maar Sporting verraste vriend en tegenstander, won met afgetekende 3-0 cijfers van een bleek Harelbeke.

Het was bij de start van de wedstrijd duidelijk te zien dat Menen meer goesting had. De thuisploeg ging vrank en vrij zijn kans, werd net voorbij het halfuur beloond met een mooie treffer van Bochet. De bezoekers hadden geen reactie in huis, slikten net voor de pauze een tweede doelpunt. Ook in de tweede helft controleerde Menen de wedstrijd, zorgde voor de betere acties. De Menense goalie sleet een rustige namiddag, werd door de bezoekers amper aan het werk gezet. Tien minuten voor tijd legde een bedrijvige Dewaegenaere de eindstand vast. Een ferme opsteker voor Menen, een dreun voor Harelbeke.