SCT Menen verliest met zware cijfers op Londerzeel

SCT Menen is niet aan zijn beste periode bezig, verloor met zware 4-0 cijfers op Londerzeel.

De Menense trainer Pascal Verriest kan verzachtende omstandigheden inroepen, hij moest meerdere basisspelers missen. Lomme Beyls en Simon Buyssens kwamen voor het eerst aan de aftrap, maar voor die jongeren was het geen cadeau te moeten debuteren in een gehavende ploeg. Na iets meer dan een kwartier slikte Menen zijn eerste doelpunt.

De bezoekers reageerden via Cardon en Habbas, maar de bezoekende aanvallers konden de kansen niet verzilveren. Vroeg in de tweede helft, na een fout in de Menense defensie, verdubbelde de thuisploeg de score. Menen ging nog op zoek naar de aansluitingstreffer, maar slikte in de slotminuten nog twee doelpunten. Gregoy Mahau pakte in blessuretijd nog een tweede gele kaart en mist zo de belangrijke match tegen Dikkelvenne.

(FV)

DOELPUNTEN: 18′ Aalhoul 1-0, 54′ Rieyns 2-0, 79′ Abdoul 3-0, 81′ El Maimouni 4-0.

MENEN: Olievier, Vervaeke, Beyls (67′ Dewulf), Buyssens (70′ Dessein), Vanhaecke (67′ Houllier), Rogie, Gallo, Buysse, Mahau, Habbas, Cardon.