SCT Menen speelt gelijk tegen Brakel

Na de 5-0 pandoering vorige week op hekkensluiter Diegem heeft SCT Menen zich herpakt met een 1-1 gelijkspel tegen Brakel. Menen kende wel een moeizame start.

In het eerste halfuur waren de betere kansen voor Brakel. De thuisploeg mocht zich gelukkig achten dat de bezoekende aanvallers niet over hun beste schietpoeder beschikten. Pas in het derde kwartier stak Menen aanvallend zijn neus aan het bezoekend venster. Het begon met een kans voor Cardon. Alleen voor de bezoekende doelman, werd zijn poging door de Brakels goalie met de voeten gekeerd. Het was het sein voor een dol kwartier.

Mahau kreeg drie kansen op rij, maar de rust kwam met een 0-0 stand. Meteen na de pauze dreigde thuisspeler Derieuw. Enkele minuten later was het toch raak. Habbas ging door op links, Harinck werkte van dichtbij af. Menen kreeg zelfs de kans op een 2-0 voorsprong, kon die niet verzilveren. Het zou de thuisploeg zuur opbreken. Even later, op hoekschop, werd het aan de overkant 1-1. In het slotkwartier kwam Menen via Cardon en een vrijschop van Buysse nog dicht bij de zege, moest zich echter met een gelijkspel tevreden stellen.