SCT Menen onderuit op Dikkelvenne

David Cardon scoorde de aansluitingstreffer maar pakte korte daarna rood. © VDB

Geen puntengewin voor Menen op het Oost-Vlaamse Dikkevenne. Na een fel bevochten wedstrijd moest Menen met lege handen en een pak frustraties afdruipen. In zijn jongste drie wedstrijden haalde Menen slechts 1 op 9 en glijdt af naar de rechterkolom.

Menen begon niet onaardig aan de wedstrijd, maar het was de thuisploeg die negen minuten voor rust de score opende. Na de pauze zetten de bezoekers de thuisdefensie onder druk. Scoren was er echter niet bij. Zeven minuten voor affluiten en op een schaarse counter werd het 2-0. Via David Cardon scoorde Menen meteen daarop de aansluitingstreffer. Verder kwam de fusieploeg niet meer, ook omdat diezelfde Cardon even later nog rood pakte.