SCT Menen: Nog steeds geen opvolger voor ontslagnemende voorzitter Benoit Deny

© MPM
Redactie KW

De Menense voorzitter Benoit Deny, die een viertal weken geleden bekend maakte dat hij op het einde van het seizoen stopt, hoopte vrijdagavond op de Nieuwjaarsreceptie zijn opvolger te kunnen bekend maken. Maar voorlopig heeft nog niemand zich gemeld.

“Met een ploeg uit de buurt, die momenteel zijn ding doet in eerste provinciale, stonden we dicht bij een fusie”, vertelde Benoit Deny. “Alleen kreeg die voorzitter zijn bestuur niet op dezelfde golflengte. Hoe het nu verder moet? Alles is nog mogelijk. Uiteraard, de tijd dringt. Volgende week woensdag steken we opnieuw de koppen bij elkaar. Hopelijk kunnen we dan wel met een oplossing op de proppen komen.”

“Gedurende 22 jaar heb ik de kar getrokken. Met veel plezier. Toen ik overnam lag de club op sterven na dood. Ondertussen zijn we doorgegroeid tot in tweede klasse amateurs, waar we dit seizoen een reputatie hebben opgebouwd. Maar blijkbaar heeft de Menenaar er geen boodschap aan. Ondanks onze sportieve successen, krijgen we geen respons vanuit de bevolking. Het was mij een eer om gedurende 22 jaar voorzitter te zijn van mijn geliefde club. Met dank aan mijn gezin en familie die mij altijd steunde. En uiteraard ook dank aan de vele sponsors, medewerkers, trainers en de mensen van de jeugdwerking. Samen hebben we schitterende jaren gekend. Die zal ik blijven koesteren.”

(FONZIE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier