De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong toen de thuisverdediger Pashai zijn doelman op het verkeerde been zette. Menen was gelanceerd. Halfweg de eerste periode verdubbelde Cardon de score. Eppegem stond erbij en keek ernaar. Net voor de rust liepen de bezoekers via Gallo verder uit.

Meteen na de pauze zat Menen met een vierde doelpunt via Habbas op rozen. De bezoekers lieten bijwijlen de thuisploeg achter een ongrijpbare bal lopen. Slechts in de slotminuten kon Eppegem de eer redden. Meteen daarop schoot de ingevallen Duthoo de eindstand op het bord.

(FV)

DOELPUNTEN: 12' Pashaj (owngoal) 0-1, 23' Cardon 0-2, 40' Gallo 0-3, 46' Habbas 0-4, 86' Bell 1-4, 87' Duthoo 1-5.

De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong toen de thuisverdediger Pashai zijn doelman op het verkeerde been zette. Menen was gelanceerd. Halfweg de eerste periode verdubbelde Cardon de score. Eppegem stond erbij en keek ernaar. Net voor de rust liepen de bezoekers via Gallo verder uit.Meteen na de pauze zat Menen met een vierde doelpunt via Habbas op rozen. De bezoekers lieten bijwijlen de thuisploeg achter een ongrijpbare bal lopen. Slechts in de slotminuten kon Eppegem de eer redden. Meteen daarop schoot de ingevallen Duthoo de eindstand op het bord.(FV)