Scoorde Siebe Blondelle de mooiste goal van het weekend?

Redactie KW

De misschien wel mooiste goal van het voorbije weekend viel te bewonderen in tweede klasse. En ze kwam van een West-Vlaamse linkervoet.

In de match tussen Eupen en WS Brussels rukte Eupen-linksachter Siebe Blondelle op en hij poeierde de bal met links kurkdroog in de winkelhaak, en dat vanop ruim 25 meter. De treffer was niet alleen een pareltje, het was ook nog eens een hele belangrijke. Titelkandidaat Eupen had het niet onder de markt met WS Brussels en met zijn doelpunt zorgde Blondelle in de 83ste minuut voor de beslissende 2-1. Iets later werd het zelfs nog 3-1. Door deze zege blijft Eupen in het zog van topteams Antwerp en Cercle Brugge.

KAS Eupen 2 – 1 Royal White Star Woluwe FCAmazing goal in Proximus League by Siebe Blondelle !#pxs11 #13emehomme #13demanPosted by proximus11 on Saturday, 26 September 2015

Siebe Blondelle is een Oedelemnaar, die zijn jeugdopleiding kreeg bij Hoger Op Oedelem. Via de jeugd van Cercle en Club Brugge belandde hij bij Vitesse Arnhem, waar hij zijn debuut als prof maakt. Na een mooie carrière bij onder meer Venlo, Dender, Bergen en Waasland-Beveren is hij nu aan de slag bij Eupen. (OV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.