Het was de sprintproef die vorig jaar verschillende malen te moeilijk voor de 43-jarige Geldhof. Daarbij moeten scheidsrechters zes opeenvolgende sprintjes van 40 meter trekken en die telkens afleggen in zes seconden.

Ook het seizoen daarvoor had Geldhof moeite om het vereiste fysieke niveau te halen. De scheidsrechter faalde in eerste en tweede zit. Pas bij zijn derde poging in februari 2018 slaagde hij voor de fysieke testen. In het seizoen 2018-2019 kon hij helemaal niet in actie komen.

Er werd in de wandelgangen dan ook gefluisterd dat Geldhof snel een punt achter zijn carrière zou zetten. Daar blijkt nu dus niks van aan. De scheidsrechter onderging een metamorfose en staat scherper dan ooit. Hij mag binnenkort op het hoogste niveau aantreden.

Hij floot gisteren al de oefenmatch van RC Lauwe tegen Club Brugge B (2-7). Hij kende drie strafschoppen toe, twee voor Lauwe en eentje voor FCB.

Het was de sprintproef die vorig jaar verschillende malen te moeilijk voor de 43-jarige Geldhof. Daarbij moeten scheidsrechters zes opeenvolgende sprintjes van 40 meter trekken en die telkens afleggen in zes seconden.Ook het seizoen daarvoor had Geldhof moeite om het vereiste fysieke niveau te halen. De scheidsrechter faalde in eerste en tweede zit. Pas bij zijn derde poging in februari 2018 slaagde hij voor de fysieke testen. In het seizoen 2018-2019 kon hij helemaal niet in actie komen.Er werd in de wandelgangen dan ook gefluisterd dat Geldhof snel een punt achter zijn carrière zou zetten. Daar blijkt nu dus niks van aan. De scheidsrechter onderging een metamorfose en staat scherper dan ooit. Hij mag binnenkort op het hoogste niveau aantreden. Hij floot gisteren al de oefenmatch van RC Lauwe tegen Club Brugge B (2-7). Hij kende drie strafschoppen toe, twee voor Lauwe en eentje voor FCB.