Ruben Pyck (23) is een rechtsvoetige polyvalente speler. Het liefst komt hij in een aanvallende rol aan zijn trekken, maar bij KFC Izegem depanneerde hij destijds ook op de backposities. Hij brak eerst door bij KM Torhout, waar KMSK Deinze hem op het spoor kwam. Vervolgens trok hij naar KFC Izegem.

Vorig seizoen besliste hij al snel naar RC Harelbeke te trekken en ondertussen fuseerden KFC Izegem en OMS Ingelmunster tot KFC Mandel United.

Mandel United is druk bezig met de ploeg voor volgend seizoen te vormen. De trainersstaf bestaande uit Lieven Gevaert (T1), Kurt Berton (assistent) en Kurt Vandoorne (keeperstrainer) blijft ook aan. Efram Vansuypeene en Michiel Clyncke tekenden eerder al bij.

Ruben Pyck (23) is een rechtsvoetige polyvalente speler. Het liefst komt hij in een aanvallende rol aan zijn trekken, maar bij KFC Izegem depanneerde hij destijds ook op de backposities. Hij brak eerst door bij KM Torhout, waar KMSK Deinze hem op het spoor kwam. Vervolgens trok hij naar KFC Izegem. Vorig seizoen besliste hij al snel naar RC Harelbeke te trekken en ondertussen fuseerden KFC Izegem en OMS Ingelmunster tot KFC Mandel United. Mandel United is druk bezig met de ploeg voor volgend seizoen te vormen. De trainersstaf bestaande uit Lieven Gevaert (T1), Kurt Berton (assistent) en Kurt Vandoorne (keeperstrainer) blijft ook aan. Efram Vansuypeene en Michiel Clyncke tekenden eerder al bij.