Royal Knokke mist affiche tegen SK Lierse

© VDB

Royal Knokke verloor zijn wedstrijd in de Beker van België bij het Waalse Waremme met 3-2.

Tegen een uitgesproken Waalse counterploeg verkreeg Knokke al in de aanvangsminuten een enorme kans via Waeghe, maar hij miste. Omstreeks het halfuur viel de eerste treffer aan de overzijde op tegenaanval. Na twijfelachtig buitenspel opende Cossalter de score. Na de rust domineerden de kustjongens het gebeuren. Na 70 minuten verdubbelden de gastheren de score langs Morhet, en drie minuten later wezen de bordjes 3-0 aan, via Guilmi.

Rode kaart

Nog gaf Knokke zich niet gewonnen. Met ingang van het slotkwartier scoorde Stroo tegen. Laatstgenoemde keek tien minuten later tegen rood aan. In de allerlaatste minuut van de reguliere speeltijd lukte Van Moeffaert de 3-2. De ruim verdiende gelijkmaker bleef uit ondanks nog enkele hete standjes voor de muit van de thuisformatie. Knokke ligt uit de beker en mist een thuisaffiche tegen SK Lierse uit eerste klasse B. Dat laat een wrang gevoel achter want de jongens van Yves Van Borm werden niet op hun waarde geklopt.