Royal Knokke FC verlengt contract hoofdcoach Yves Van Borm en start met G-voetbal

© JPV
Redactie KW

Het contract van hoofdcoach Yves Van Borm wordt verlengd met 1 seizoen. Intussen raakte ook bekend dat de voetbalclub volgend seizoen met G-voetbal aanvat.

De sportieve baas had nog een lopende overeenkomst voor het komende seizoen, dit wil dus zeggen dat hij de twee eerstvolgende kampioenschappen aan RKFC verbonden blijft. Yves Van Borm wordt hoe langer hoe meer een meubelstuk bij de kustformatie en pakte sinds 2015 vier titels met RKFC.

Het G-voetbal wordt vanaf het seizoen 2020-2021 operationeel bij Royal Knokke FC, en dit onder de algemene leiding van jeugdmanager Sven Cnudde. De coaching is in handen van Dave Van Houtte, die in 2016 G-voetbal startte in Marke waar ondertussen 30 spelers actief zijn. Aan ambitie ontbreekt het geenszins om G-voetbal enerzijds in de schijnwerpers te plaatsen en om het anderzijds naar een hoger voetballend niveau te tillen. Het meterschap van dit gloednieuwe initiatief wordt opgenomen door Nathalie Gekiere, echtgenote voorzitter en ceo Vincent Van Honsebrouck.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier