Royal Knokke FC pakt eerste zege

Ruben Vanraefelghem scoorde het derde doelpunt van Knokke. © (Foto VDB)

De ban is gebroken, Knokke wint met 4-1 tegen SC Eendracht Aalst.

In een kansarme eerste helft openden de bezoekers de score met een fraai getrapte vrijschop. Op slag van rust herstelde de thuisformatie het evenwicht na een logische penalty, omgezet door Alessio Staelens. Kort na de kampwissel pakte Tibo Van De Velde uit me een sublieme vrije trap en lukte de 2-1. Plots verdween alle krampachtigheid uit de Knokse gelederen. Het vertrouwen groeide zienderogen. Kapitein en voortrekker onder alle omstandigheden Ruben Vanraefelghem rukte mee op en lukte nummer drie na corner. Onder luid applaus van de supporters bouwde de thuisploeg de ene na de andere aanvalsactie op. Tibo Van De Velde legde de geenszins overdreven 4-1 eindscore vast. De ban is gebroken, de eerste zege een feit!