Royal Knokke FC oogst zes op zes met Lorenzo Staelens

Alessio Staelens scoorde twee keer voor Knokke. © (Foto VDB)

Royal Knokke FC won zondagmiddag met 3-1 van Chatelet-Farciennes.

Fiere vader Lorenzo Staelens had zijn team optimaal klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Chatelet-Farciennes. De aanvalsgolven volgden elkaar vloeiend op. Zoon Alessio Staelens pakte uit met een loepzuivere hattrick met treffers in minuten 9, 19 en 31. Op slag van rust scoorde Quentin Vanderbecq tegen. In de tweede helft sloop wat twijfel in de lokale gelederen maar goalie Justin Verlinden keepte eens temeer vlekkeloos en zette de kroon op het werk door na 80 minuten een alleen doorgebroken opponent het scoren te beletten. De kustformatie oogst zes op zes met Lorenzo Staelens. De toon is gezet.

Royal Knokke FC: Verlinden, Vanraefelghem, Biemans, Kamneng Djoum, Staelens (73′ Neuvroen), Pierre, Vanfleteren (79′ Dhondt), Vandewalle (90′ Buysse), Savaete, De Cuyper, Mestdagh.

Doelpunten: 9′ Staelens 1-0, 19′ Staelens 2-0, 31′ Staelens 3-0, 45′ Vanderbecq 3-1.