Royal Knokke FC neemt afscheid in schoonheid van thuispubliek

Sander Van Eyck opende na achttien minuten de score. © VDB

Voor een massa volk en 330 deelnemers aan de Footlunch stuntte Knokke tegen ASV Geel.

Sander Van Eyck opende de score na 18 minuten maar Christophe Martin Suarez egaliseerde met de rust in zicht. Vervolgens pakte de debuterende doelman Amaury Verdruye uit met een enig mooie redding.

Op corner nette Ruben Vanraefelghem met het hoofd de 2-1 na 65 minuten. Daniel Rodrigo De Oliveira stond in voor het derde en het vierde thuisdoelpunt. Nummer vier nette hij via de stip. Drie minuten voor inrukken lukte Christophe Martin Suarez ook de tweede bezoekende roos. Onder een daverend applaus zochten de jongens van Yves Van Borm de kleedkamers op. Ze namen met een positive noot afscheid van het Stadion De Taeye.

R Knokke FC – ASV Geel 4-2

R Knokke FC: Verdruye, Vanraefelghem, Biemans, Kamneng Djoum, Pierre (89′ Cools), Van Eyck, Vanfleteren (68′ Van De Velde), Vandewalle, Savaete, Mestdagh, Rodrigo De Oliveira (82′ De Waele).

Doelpunten: 18′ Van Eyck 1-0, 34′ Martin Suarez 1-1, 65′ Vanraefelghem 2-1, 70′ Rodrigo De Oliveira 3-1, 74′ Rodrigo De Oliveira (pen) 4-1, 87′ Martin Suarez 4-2.