In laatste instantie trok KSV Oostkamp Bart Buysse aan, broer van Arne, die tot in eerste nationale voetbalde. Bart Buysse tekende in 2013 een contract bij Cercle Brugge en kwam in twee seizoenen meer dan vijftig competitiewedstrijden in actie. Daarna trok hij naar Nederland (NEC). In oktober 2016 sloot hij zich aan bij SC Toekomst Menen.

Ook Royal Knokke FC roert zich: verdediger Arno Claeys tekende aan de Oostkust een contract voor twee seizoenen. Hij komt volgend seizoen over van KSV Temse waar hij kapitein is. Ook verdediger Mackim Joos tekende een contract voor twee seizoenen. De voormalige kapitein van KRC Gent komt volgend seizoen over van KFC Mandel United.

(JPV)

In laatste instantie trok KSV Oostkamp Bart Buysse aan, broer van Arne, die tot in eerste nationale voetbalde. Bart Buysse tekende in 2013 een contract bij Cercle Brugge en kwam in twee seizoenen meer dan vijftig competitiewedstrijden in actie. Daarna trok hij naar Nederland (NEC). In oktober 2016 sloot hij zich aan bij SC Toekomst Menen.Ook Royal Knokke FC roert zich: verdediger Arno Claeys tekende aan de Oostkust een contract voor twee seizoenen. Hij komt volgend seizoen over van KSV Temse waar hij kapitein is. Ook verdediger Mackim Joos tekende een contract voor twee seizoenen. De voormalige kapitein van KRC Gent komt volgend seizoen over van KFC Mandel United.(JPV)