Ronse – Racing Waregem eindigt op 5-0

Redactie KW

Racing Waregem hoopte het de toppers in zijn laatste matchen in vierde klasse nog moeilijk te maken, maar het pakte helemaal anders uit.

Op Ronse geraakte de Rassing op geen enkel ogenblik in de match en net als tegen Harelbeke slikte het vijf doelpunten. Ronse nam de match meteen in handen en het versierde twee kansen telkens langs Timmerman. Eerst redde Deprez en bij de tweede poging knalde Timmerman op de kruising. Het betekende echter maar uitstel. Bij twee stilstaande fasen liet Racing Waregem zich echter te gemakkelijk vloeren, eerst door El Ghouch en daarna door Timmerman. Vlak voor de pauze scoorde Ronse nog een derde keer langs De Bruyne na een knappe voorbereiding van Rogie. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. De bezoekers konden daar enkel een paar halve kansen tegenover stellen.

Racing Waregem zat na de pauze iets beter in de match. Denoulet werd alleen richting doelman Baas gestuurd, maar hij knalde op de keeper en in de rebound besloot hij naast. Op een corner van De Blanck kopte Zarti eveneens naast. Na een knappe solo dreef Lauwers op tot 4-0. Deprez pakte daarop enig mooi een kopbal van De Bruyne en Baas had al een even goeie redding in huis op een kopbal van Coeman. Dichter bij een eventuele eerredder geraakte Racing Waregem daarna niet meer. In de slotminuut zorgde Achahbar nog voor forfaitcijfers.

Doelpunten: 28’El Ghouch 1-0, 30’Timmerman 2-0, 44’De Bruyne 3-0, 68’Lauwers 4-0, 89’Achahbar 5-0.

(IVD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.