Ronny Houben volgend seizoen opvolger van Bart Feys bij KFC Doomkerke

Redactie KW

“Bart Feys blijft tot het einde van het seizoen onze trainer, indien we de eindronde halen zal dat ook nog met hem zijn”, is Doomkerke-voorzitter Franky Rutsaert meteen duidelijk. “Maar na dit seizoen willen wij een nieuwe wind door de club laten waaien en onze club eens een ander gezicht geven, met een nieuwe stuurman aan boord.”

“We kwamen tot een akkoord met Ronny Houben, huidig trainer van tweedeprovincialer KFC Lichtervelde. In die zin willen we ook enkele nieuwe spelers binnenhalen. Bart zal op het einde van deze campagne de ploeg bijna zeven seizoenen geleid hebben. Hij leverde uitstekend werk, met drie deelnames aan de eindronde. Wij danken hem daarvoor. Dat het stopt voor hem is helemaal geen persoonlijke afrekening, we willen gewoon een nieuwe weg op.”

Bart Feys.
Bart Feys.© foto WV

Echt veel kan ik er niet over zeggen“, zucht een geëmotioneerde trainer. “Ik zal de ploeg zes en een half seizoen onder mijn leiding gehad hebben. Tot nu toe speelden we driemaal eindronde. Natuurlijk komt het dan hard aan als het bestuur gewoon zegt dat het volgend seizoen niet meer wil doorgaan met jou. Ik had die intentie wel. Op de reden waarom zijn ze niet al te diep ingegaan, maar ze willen gewoon een nieuwe wind door de club laten waaien.”

Hij is er nog niet uit wat hij na het seizoen wil doen. “Veel zinnige uitspraken kan ik hierover nog niet doen, want het nieuws dat Doomkerke en ik na het seizoen uit elkaar gaan, is nog vers. Maar ik heb zeker nog de ambitie om verder te doen in het voetbal.”

Komende zondag trekt Doomkerke naar Hertsberge, met dus wel nog degelijk Bart Feys op de bank. (TBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.