Het was in een kansarme eerste helft lang wachten op een eerste bal tussen de palen. Die kwam er na een niet gefloten haakfout van Allach op Doumbia, waarna Biebauw het gevaar kon keren met de voet.

Na een korte drankpauze nam wit-zwart het balbezit geleidelijk aan over. Dat resulteerde op het halfuur in een in extremis afgeblokte poging. In de hoekschop die volgde kopte Doumbia naast. 0-0 dus bij de rust en daar mocht geen van de twee ploegen mee klagen.

Bij Lierse kwam Vermeiren al vroeg in de tweede helft dicht bij een goal. Het spel bleef daarna goed over en weer gaan, met nog enkele halve kansen langs weerskanten. Op aangeven van Gilis legde de mee naar voor geschoven Van Genechten de partij na iets meer dan een uur spelen in een beslissende plooi.

Een onuitgegeven wit-zwart probeerde daarna nog wel, maar tot echt grote kansen komen, dat zat er daarna - op een voorzetschot van één van onze testers en een gekraakte poging van Berben na - helaas niet meer in. Zo'n tien minuten voor tijd velde Vermeiren vanuit randje buitenspel het iets te zware verdict: 0-2.

Roeselare: Biebauw (46' Kudimbana), Vinck (46' Delorge), Dervitte (46' tester), Doumbia (46' Bakelandt), De Smul (46' Gunst), tester (46' tester), Guelette (46' Zolotic), Tester (46' tester), tester (46' tester (67' Daeseleire)), Buyl (46' Berben) en tester (46' tester).

Lierse: De Smet (46' Brughmans), Van Genechten (46' De Schrijver), Smolders (46' Van Der Veken), Santermans (46' Berben), Van Geet (46' Cauwenberg), Bitsindou (46' El Ansri), Meukens (46' Janssens), Samyn (46' Straetman), Allach (46' Gilis), Sagov (59' Van Genechten (75' Samyn)) en Habimana (46' Vermeiren)

Doelpunten: 65' Van Genechten (0-1), 84' Vermeiren (0-2)

Het was in een kansarme eerste helft lang wachten op een eerste bal tussen de palen. Die kwam er na een niet gefloten haakfout van Allach op Doumbia, waarna Biebauw het gevaar kon keren met de voet.Na een korte drankpauze nam wit-zwart het balbezit geleidelijk aan over. Dat resulteerde op het halfuur in een in extremis afgeblokte poging. In de hoekschop die volgde kopte Doumbia naast. 0-0 dus bij de rust en daar mocht geen van de twee ploegen mee klagen.Bij Lierse kwam Vermeiren al vroeg in de tweede helft dicht bij een goal. Het spel bleef daarna goed over en weer gaan, met nog enkele halve kansen langs weerskanten. Op aangeven van Gilis legde de mee naar voor geschoven Van Genechten de partij na iets meer dan een uur spelen in een beslissende plooi.Een onuitgegeven wit-zwart probeerde daarna nog wel, maar tot echt grote kansen komen, dat zat er daarna - op een voorzetschot van één van onze testers en een gekraakte poging van Berben na - helaas niet meer in. Zo'n tien minuten voor tijd velde Vermeiren vanuit randje buitenspel het iets te zware verdict: 0-2.Roeselare: Biebauw (46' Kudimbana), Vinck (46' Delorge), Dervitte (46' tester), Doumbia (46' Bakelandt), De Smul (46' Gunst), tester (46' tester), Guelette (46' Zolotic), Tester (46' tester), tester (46' tester (67' Daeseleire)), Buyl (46' Berben) en tester (46' tester).Lierse: De Smet (46' Brughmans), Van Genechten (46' De Schrijver), Smolders (46' Van Der Veken), Santermans (46' Berben), Van Geet (46' Cauwenberg), Bitsindou (46' El Ansri), Meukens (46' Janssens), Samyn (46' Straetman), Allach (46' Gilis), Sagov (59' Van Genechten (75' Samyn)) en Habimana (46' Vermeiren)Doelpunten: 65' Van Genechten (0-1), 84' Vermeiren (0-2)