Roeselare legt Bosnische en Franse middenvelder vast

Sanjin Lelic. © KSV Roeselare
Redactie KW

Roeselare heeft zich versterkt met middenvelders Sanjin Lelic en Amir Nouri, die overkomen van respectievelijk de Bosnische topclub Sarajevo en de Franse tweedeklasser Béziers. Dat maakten de West-Vlamingen woensdagavond bekend. Beiden ondertekenden een contract voor één seizoen.

De 22-jarige Lelic genoot zijn jeugdopleiding bij Ingolstadt in Duitsland en bij de Kroatische topclub Dinamo Zagreb. Zijn profdebuut maakte de middenvelder, die ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan, bij Olimpia Sarajevo in eigen land. Via Celik en Zenica kwam Lelic bij FK Sarajevo terecht. Vorig jaar veroverde hij met de Bosnische topclub de dubbel. Lelic, die ook speelde voor de nationale jeugdteams van Bosnië, kwam 11 keer in actie.

De 25-jarige Nouri zat na een nochtans geslaagd seizoen bij tweedeklasser AS Béziers in Frankrijk zonder club. De centrale middenvelder speelde 28 competitiewedstrijden in de Ligue 2 en was daarin goec voor drie doelpunten en evenveel assists. Met Béziers had Nouri het seizoen voordien ook al de promotie afgedwongen. Voorheen speelde hij bij Monteceau, Martigues en Evian.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier