Roeselare beëindigde de wedstrijd van de vierde speeldag in de Proximus League met negen, na rode kaarten voor Marco Tulio en Vervoort. De Braziliaanse verdediger ging enkele minuten na zijn invalbeurt vol door op Santermans en kreeg voor die zware overtreding meteen de rode kaart toegestopt. In de blessuretijd trok doelpuntenmaker Vervoort nog aan de noodrem om de doorgebroken Naudts van een doelpunt te houden, waardoor ook de Brusselse verdediger nog uitgesloten werd.

Indien Roeselare het schikkingsvoorstel tegen Vervoort aanvaardt, mist de verdediger de verplaatsing naar OH Leuven (7 september). Voor Tulio staan ook de competitieduels tegen Virton (15 september) en Lokeren (20 september op de wip). De spelers riskeren ook respectievelijk 500 en 1.500 euro boete. Roeselare is na vier speeldagen voorlaatste in 1B, met 2 op 12.

(BELGA)

Roeselare beëindigde de wedstrijd van de vierde speeldag in de Proximus League met negen, na rode kaarten voor Marco Tulio en Vervoort. De Braziliaanse verdediger ging enkele minuten na zijn invalbeurt vol door op Santermans en kreeg voor die zware overtreding meteen de rode kaart toegestopt. In de blessuretijd trok doelpuntenmaker Vervoort nog aan de noodrem om de doorgebroken Naudts van een doelpunt te houden, waardoor ook de Brusselse verdediger nog uitgesloten werd.Indien Roeselare het schikkingsvoorstel tegen Vervoort aanvaardt, mist de verdediger de verplaatsing naar OH Leuven (7 september). Voor Tulio staan ook de competitieduels tegen Virton (15 september) en Lokeren (20 september op de wip). De spelers riskeren ook respectievelijk 500 en 1.500 euro boete. Roeselare is na vier speeldagen voorlaatste in 1B, met 2 op 12.(BELGA)