Clubwoordvoerder Evert Stroobant bevestigde net als de K.B.V.B. deze middag dat de betaling effectief gebeurd is. KSV Roeselare wordt met onmiddellijke ingang uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een verwaarloosbaar bedrag van minder dan 500 euro.

De clubwoordvoerder bevestigde net als de bond dat de betaling correct gebeurde. Roeselare wordt uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een bedrag van 439, 38 euro, dat reeds betaald werd richting de licentieaanvraag voor komend seizoen 2018-2019. De licentieaanvraag moest net als andere betalingsbewijzen, waaronder ook desbetreffende factuur, binnen zijn tegen 15 februari 2019, wat ook ruim tijdig binnen deze datum gebeurd is. Dat heeft de club ook deze middag op haar site nogmaals gecommuniceerd.

(FB)

Clubwoordvoerder Evert Stroobant bevestigde net als de K.B.V.B. deze middag dat de betaling effectief gebeurd is. KSV Roeselare wordt met onmiddellijke ingang uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een verwaarloosbaar bedrag van minder dan 500 euro.De clubwoordvoerder bevestigde net als de bond dat de betaling correct gebeurde. Roeselare wordt uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een bedrag van 439, 38 euro, dat reeds betaald werd richting de licentieaanvraag voor komend seizoen 2018-2019. De licentieaanvraag moest net als andere betalingsbewijzen, waaronder ook desbetreffende factuur, binnen zijn tegen 15 februari 2019, wat ook ruim tijdig binnen deze datum gebeurd is. Dat heeft de club ook deze middag op haar site nogmaals gecommuniceerd.(FB)