Roeselaars Minivoetbal opent inschrijvingen: “Korting van 250 euro per ploeg”

Geert Messiaen.©Jan Vanhecke 0497505084 info@janvanhecke.be foto JV
Geert Messiaen.©Jan Vanhecke 0497505084 info@janvanhecke.be foto JV
Redactie KW

Zaterdag 19 juni staat het inschrijvingsmoment van het Roeselaars Minivoetbal geprogrammeerd in de Decathlon in Roeselare. Na een seizoen waarin door de coronapandemie amper wedstrijden gespeeld werden, hoopt men nu op een volledige kalender. Als kers op de taart heeft het RMV een mooie korting op het inschrijvingsgeld voorzien.

“Vorig seizoen mochten we naast de 110 herenploegen, maar liefst zeven damesploegen verwelkomen”, steekt voorzitter Geert Messiaen van wal. “We waren dan ook heel tevreden met de geboorte van deze nieuwe reeks en hadden een mooi startevenement voorzien, dat jammer genoeg niet kon doorgaan. Er konden ook amper wedstrijden gespeeld worden en dat knaagde bij iedereen…”

“We weten dat iedereen hoopt om zo snel mogelijk opnieuw te starten. Zo zal de eerste wedstrijd afgetrapt worden op 30 augustus. We hopen dat we minstens eenzelfde aantal actieve teams zullen hebben. Daarnaast kregen we de afgelopen weken al een vijftal aanvragen van nieuwe ploegen die onze competitie willen vervoegen.”

Kampioenenhulde

“Omdat het voor iedereen een moeilijke periode was, hebben we met ons bestuur beslist om een korting te voorzien van 250 euro per ploeg voor de ploegen die vorig seizoen actief waren”, geeft de Roeselarenaar mee. “Dat geldt zowel voor de heren- als damesteams. Aangezien het seizoen 2019-2020 ook abrupt afgesloten werd, zal er op de algemene vergadering van vrijdag 20 augustus een uitgestelde kampioenenhulde van het seizoen 2019-2020 georganiseerd worden. Ook de fairplaytrofee zal dan uitgereikt worden. We hopen dan ook dat iedereen opnieuw de motivatie zal vinden om zich wekelijks in te zetten voor het minivoetbal, waarbij fair play en respect de sleutelwoorden zijn.”

Nieuwe refs

“Ons scheidsrechterskorps is intussen uitgebreid zodat we er opnieuw volop voor kunnen gaan. We zien dat het sociale aspect bij onze teams heel belangrijk is en dat het nakaarten na de wedstrijd enorm mooie banden smeedt. Ik zou dan ook zeggen: op naar het vijftigste seizoen zonder al te veel tegenslagen”, besluit een trotse voorzitter van het Roeselaars Minivoetbal. (JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier