Michy Batshuayi nam twee doelpunten voor zijn rekening in het verplicht nummer in Serravalle, invallers Dries Mertens en Nacer Chadli zorgden voor een 0-4 eindstand.

Met vijftien op vijftien blijven de Belgen halverwege de kwalificatiecampagne autoritair aan de leiding in de groep, met een voorsprong van drie punten op Rusland. De Russen gingen vrijdagavond met 1-2 winnen in Schotland, dinsdag in Hampden Park de eerstvolgende tegenstander van de Rode Duivels.

Eerder op de avond speelden Cyprus en Kazachstan 1-1 gelijk, waardoor de Schotten (6 punten) hun derde plaats kwijt zijn aan Kazachstan (7) en stilaan een streep mogen maken doorheen hun EK-ambities. Cyprus is voorlaatste met vier punten, San Marino is gewoontegetrouw puntenloos laatste.

(BELGA)

Michy Batshuayi nam twee doelpunten voor zijn rekening in het verplicht nummer in Serravalle, invallers Dries Mertens en Nacer Chadli zorgden voor een 0-4 eindstand.Met vijftien op vijftien blijven de Belgen halverwege de kwalificatiecampagne autoritair aan de leiding in de groep, met een voorsprong van drie punten op Rusland. De Russen gingen vrijdagavond met 1-2 winnen in Schotland, dinsdag in Hampden Park de eerstvolgende tegenstander van de Rode Duivels.Eerder op de avond speelden Cyprus en Kazachstan 1-1 gelijk, waardoor de Schotten (6 punten) hun derde plaats kwijt zijn aan Kazachstan (7) en stilaan een streep mogen maken doorheen hun EK-ambities. Cyprus is voorlaatste met vier punten, San Marino is gewoontegetrouw puntenloos laatste.(BELGA)