https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Robbe Decostere van Cercle Brugge breekt kuitbeen en is zes weken out

Robbe Decostere is tot zeker na de winterstop out.© Cercle Brugge
Robbe Decostere is tot zeker na de winterstop out.© Cercle Brugge
Redactie KW

Robbe Decostere brak deze week op training zijn kuitbeen. De jonge rechtsachter uit de eigen jeugdopleiding van Cercle Brugge is minstens zes weken out. Hij kwam dit seizoen in twaalf matchen van groen-zwart in actie.

Een operatie is niet noodzakelijk, maar de 22-jarige West-Vlaming is wel in het gips gezet om de breuk op een natuurlijke wijze te laten herstellen. Hij zal ten vroegste halfweg januari weer in actie kunnen komen. Voor coach Paul Clement wordt het alvast puzzelen, want vorige week viel op de positie van rechtsachter ook al Giulian Biancone met een spierscheur in de hamstring uit. Vitinho zal nu vermoedelijk op rechts worden uitgespeeld en Alexander Corryn kan dan op de linkervleugel postvatten. Dimitar Velkovski is ook een mogelijkheid. Hij is terug uit zijn quarantaine in Bulgarije en traint sedert deze week met de groep mee. Cercle speelt zaterdagavond om 18.30 uur op het veld van OH Leuven. (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten