Risto Messelis (U8 WS Bellegem): “We winnen vaak”

Redactie KW

De 7-jarige Risto Messelis wordt bij de Bellegemse U8 getraind door Sam en Seppe Nuytten. “Ik scoor makkelijk. Al schiet ook wel eens over het doel of op de deklat”, vertelt Risto uit Kooigem.

Hoewel Risto in Kooigem woont, voetbalt hij met alle plezier bij Bellegem. “Ik ga ook in Bellegem naar school en ik vind Bellegem ook een heel goede ploeg”, aldus de enthousiaste speler. Risto vindt zichzelf een echte voetballiefhebber. “Ik kijk regelmatig wedstrijden op tv maar ook live. Zo ga ik regelmatig met mijn papa (Andy Messelis, red.) naar KV Kortrijk. Daarnaast ben ik ook grote supporter van Messi en dus van FC Barcelona. Messi is de beste voetballer van heel de wereld. Hij kan heel hard trappen”, legt Risto, die zijn liefde voor Messi niet onder stoelen of banken steken, uit. Zo showt hij ook trots dat de naam van Messi ook op zijn trainingsoutfit pronkt.

Volgens Risto wint zijn ploeg ook regelmatig. “Zo wonnen we eens met 34-2”, weet hij nog goed. Risto, die naar eigen zeggen wordt uitgespeeld op de rechtervleugel, kan ook telkens op wat supporters rekenen. “Soms komen mijn ouders samen of elk om beurt. Vaak komt mijn zus ook mee”, meent Risto. (AHB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.