Renaat Callens (JV Lo-Reninge – 4A): “Aan een gestage opmars bezig”

Renaat Callens. (foto MG)
Redactie KW

JV Lo-Reninge zette het nieuwe jaar mooi in met een 1-3-zege op Kortemark.

“Door de slechte staat van het terrein zat mooi voetbal er niet in, maar de overwinning was absoluut verdiend”, aldus Renaat Callens, die twee keer scoorde. “Zeker niet mijn twee mooiste doelpunten, maar daarom doet het niet minder deugd. In dertien matchen zit ik aan elf goals en acht assists. Ik ben dus best tevreden.”

Ook met de recente 12 op 15 is de 25-jarige werfleider bij Furnibo content. “Toch blik ik met een dubbel gevoel op de voorbije maanden terug. Enerzijds ben ik teleurgesteld met het zwakke begin, anderzijds zijn we na de 12 op 15 aan een opmars bezig. Met deze ploeg moeten we in vierde provinciale A altijd bovenaan staan. Onze ambitie blijft de eindronde. Dankzij de recente zeges komt die ook steeds dichterbij.”

Door het algemeen forfait van WS Bulskamp moet JVLR komend weekend niet aan de bak. “Maar dat komt goed uit, want veel spelers hebben momenteel examens. Bovendien kampen we met behoorlijk wat blessureleed. Zelf viel ik ook uit met een liesblessure, dus de extra rust zal deugd doen. Ik vrees echter dat het wat langer zal duren voor ik terug ben”, besluit Renaat, die de komende weken beslist of hij al dan niet langer bij JV Lo-Reninge blijft. (SB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.