Met KSKV Zwevezele was er slechts één ploeg die bezwaar had ingediend, maar toch waren ruim 20 ploegen opgedaagd. De meeste teams vonden hun reeksindeling goed, maar waren voor de zekerheid toch komen piepen. De beslissing wordt pas woensdagmorgen bekend gemaakt, maar het ziet er naar uit dat alles bij het oude blijft.

KSV Nieuwpoort deed nog een voorstel. Een ballonnetje werd opgelaten om een ploeg van de C-reeks naar de B-reeks te verhuizen, maar - ook al omdat dat team niet aanwezig was - werd dat meteen weggewuifd.

VP Gits maakte bij monde van Wouter Danneels nog een de bedenking dat het op geen enkele manier gescheiden wilde w orden van E. Hooglede, maar PC-voorzitter Walter Lava benadrukte dat daar geen sprake van was.

Hieronder de reeksindeling die dus wellicht de definitieve worden. Morgenochtend om 10 uur definitief uitsluitsel. Beroep is dan wel mogelijk, maar zoals eerder gestipuleerd, blijft alles waarschijnlijk zoals hieronder aangegeven.

In eerste provinciale uiteraard geen problemen. Daar verdwijnt KSV Oostkamp dus, een tegenstander minder voor KSK Oostnieuwkerke dat nu al enige van de top drie van vorig seizoen in eerste blijft. Het zal ook uitkijken zijn wat het ambitieuze VK Dadizele, dat pas gepromoveerd is uit tweede, een reeks hoger vermag.

In tweede provinciale de gebruikelijke twee reeksen. In de noordelijke A-reeks zijn dit keer ook de Roeselaarse teams ondergebracht. Ook KSV Diksmuide en Sparta Keiem zullen daar hun derby uitvechten. In de zuidelijke B-reeks enkele ploegen uit de Westhoek.

In derde provinciale dus wel een bezwaar. KSKV Zwevezele B speelde een seizoen in de Kortrijkse C-reeks en vindt dat de habitat meer naar de B-reeks neigt met. Christoph Vanderpoorten mocht voor het PC en de aanwezige teams zijn motivatie aanhalen, maar leek op weinig steun te kunnen rekenen. Te meer geen enkele andere ploeg happig is om van reeks te verhuizen.

In vierde provinciale dit jaar vier in plaats van drie reeks. De A- en de D-reeks doen het met 14 teams, de B- en C-reeks tellen 15 ploegen.

tweedeprovinciale

Met KSKV Zwevezele was er slechts één ploeg die bezwaar had ingediend, maar toch waren ruim 20 ploegen opgedaagd. De meeste teams vonden hun reeksindeling goed, maar waren voor de zekerheid toch komen piepen. De beslissing wordt pas woensdagmorgen bekend gemaakt, maar het ziet er naar uit dat alles bij het oude blijft. KSV Nieuwpoort deed nog een voorstel. Een ballonnetje werd opgelaten om een ploeg van de C-reeks naar de B-reeks te verhuizen, maar - ook al omdat dat team niet aanwezig was - werd dat meteen weggewuifd.VP Gits maakte bij monde van Wouter Danneels nog een de bedenking dat het op geen enkele manier gescheiden wilde w orden van E. Hooglede, maar PC-voorzitter Walter Lava benadrukte dat daar geen sprake van was. Hieronder de reeksindeling die dus wellicht de definitieve worden. Morgenochtend om 10 uur definitief uitsluitsel. Beroep is dan wel mogelijk, maar zoals eerder gestipuleerd, blijft alles waarschijnlijk zoals hieronder aangegeven.In eerste provinciale uiteraard geen problemen. Daar verdwijnt KSV Oostkamp dus, een tegenstander minder voor KSK Oostnieuwkerke dat nu al enige van de top drie van vorig seizoen in eerste blijft. Het zal ook uitkijken zijn wat het ambitieuze VK Dadizele, dat pas gepromoveerd is uit tweede, een reeks hoger vermag.In tweede provinciale de gebruikelijke twee reeksen. In de noordelijke A-reeks zijn dit keer ook de Roeselaarse teams ondergebracht. Ook KSV Diksmuide en Sparta Keiem zullen daar hun derby uitvechten. In de zuidelijke B-reeks enkele ploegen uit de Westhoek.In derde provinciale dus wel een bezwaar. KSKV Zwevezele B speelde een seizoen in de Kortrijkse C-reeks en vindt dat de habitat meer naar de B-reeks neigt met. Christoph Vanderpoorten mocht voor het PC en de aanwezige teams zijn motivatie aanhalen, maar leek op weinig steun te kunnen rekenen. Te meer geen enkele andere ploeg happig is om van reeks te verhuizen.In vierde provinciale dit jaar vier in plaats van drie reeks. De A- en de D-reeks doen het met 14 teams, de B- en C-reeks tellen 15 ploegen.