REACTIES SVD Kortemark – SK Westrozebeke

Arne Beerland aan de bal voor Henri Moyaert. © Foto Bart
Redactie KW

Na afloop van de match betwistte niemand de titel van SVD Kortemark.

Kapitein Henri Moyaert nam het woord bij Kortemark. “Er was misschien wel sprake van een beetje titelstress. We startten niet geconcentreerd genoeg aan de partij en waren iets te laks in de duels. Ondanks de vroege achterstand herpakten we ons goed en konden we twee keer via een stilstaande fase de bordjes terug in ons voordeel brengen. De 3-1 net voor rust was voor een ideaal scenario.”

“In de tweede helft speelden we het verstandig uit waardoor we nu tot in de vroege uurtjes zullen kunnen feesten. Het is fantastisch om met deze schitterende groep het seizoen zo af te sluiten. Volgend jaar trek ik naar Zwevezele. Ik hoop daar opnieuw een basisplaats te kunnen veroveren en mee te strijden voor de promotie.”

Reactie Westrozebeke

“We waren volop voor de drie punten gekomen en met de vroege voorsprong begonnen we uiteraard fantastisch aan de wedstrijd”, zei sportief manager Werner Coupé. “Daarna slikten we te snel twee tegendoelpunten achter elkaar. Als je dan net voor rust 3-1 achter komt dan weet je dat je nog een moeilijke tweede helft tegemoet gaat. Kortemark is verdiend kampioen geworden. Ze spelen met een fantastische organisatie en zijn moeilijk te ontwrichten.”

“Over ons seizoen kunnen we gematigd tevreden zijn. Het was te veel in ups- en downs waardoor we een seizoen met twee gezichten kenden. Enerzijds hebben we enkele fantastische matchen gespeeld. Helaas lieten we het in sommige wedstrijden compleet afweten waardoor we in de middenmoot wel op onze plaats staan. Al bij al beschikken we over een ploeg met veel voetballend vermogen en kunnen we spreken van een min of meer geslaagd seizoen.”

(SB – foto Bart)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.