Reacties na WS Adinkerke – SVV Damme

© VDB
Redactie KW

Door het drukkend warme weer werd het een lastige match, daar waren beide kampen het alvast over eens. Damme leek tevreden met het gelijkspel, bij Adinkerke hadden ze op meer gehoopt.

Maxim Larangé: “We moesten hier altijd gewonnen hebben.”

“We kwamen er moeilijk uit”, moest White Star-verdediger Maxim Larangé toegeven. “Maar toch waren we in de eerste helft de betere ploeg en had het bij de rust 2-0 moeten zijn in plaats van 1-0. In de tweede helft ging het dan wat moeilijker en na een foutje van ons wordt het 1-1. We krijgen dan nog een paar kansjes maar de bal gaat er niet in. Ik vond Damme niet zo super, ze zochten bijna altijd de lange bal, maar ze profiteren van een foutje van ons. Feitelijk moesten we hier altijd gewonnen hebben. We hadden gehoopt op een 3 op 6, we moeten volgende week thuis tegen Menen weer voor de 3 punten gaan. Maar het zal ook weer een moeilijke match worden.”

Diederiek Voordecker: “Mijn linker heeft ons goed geholpen.”

“Ik vond het een gelijk opgaande match”, aldus de Damse middenvelder Diederiek Voordecker, “en zeker op basis van onze tweede helft verdienen we dat punt. Voor de rust kreeg Adinkerke kansen maar na de rust hebben we ons herpakt en zijn we er volledig voor gegaan. Door het warme weer en het tempo was het heel zwaar maar vierde nationale is sowieso een stap in het onbekende voor ons. Het is vooral belangrijk dat we er staan als ploeg en werken voor mekaar. Zelf trap ik die vrije trap er mooi in maar daar heb ik dan ook veel op geoefend. Je krijgt niets voor niets in het leven. Ik ben blij met mijn linkervoet, hij heeft ons vandaag goed geholpen.”

JDC

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier