Doelstelling is om spelers geboren in 2012-2013 een voormiddag voetbalfun te bezorgen in wedstrijden 2 tegen 2 en heel veel voetbalkermis. De uitgenodigde clubs zijn FC Bellegem, FC Marke, FC Aalbeke, Rekkem Sport, WS Lauwe, RC Bissegem, SC Oostrozebeke, SK Geluwe, Eendracht Wervik en Zwevegem Sport. Ook de Voetbalschool Club Brugge KV tekent present

Bovendien zijn de ClubKids aanwezig, zorgen zij voor extra randanimatie. Per club kunnen maximum 8 spelers aanwezig zijn met een totaal 80 spelers. De snelle beslissers krijgen de eerste kans. Achteraf krijgen de aanwezige deelnemers vrijblijvend de kans om verder in contact te komen met Club Brugge en zijn jongerenclub.

(Fons)

Doelstelling is om spelers geboren in 2012-2013 een voormiddag voetbalfun te bezorgen in wedstrijden 2 tegen 2 en heel veel voetbalkermis. De uitgenodigde clubs zijn FC Bellegem, FC Marke, FC Aalbeke, Rekkem Sport, WS Lauwe, RC Bissegem, SC Oostrozebeke, SK Geluwe, Eendracht Wervik en Zwevegem Sport. Ook de Voetbalschool Club Brugge KV tekent presentBovendien zijn de ClubKids aanwezig, zorgen zij voor extra randanimatie. Per club kunnen maximum 8 spelers aanwezig zijn met een totaal 80 spelers. De snelle beslissers krijgen de eerste kans. Achteraf krijgen de aanwezige deelnemers vrijblijvend de kans om verder in contact te komen met Club Brugge en zijn jongerenclub. (Fons)