Ratjes U11 winnen internationaal tornooi

© GF
Redactie KW

De Ratjes U11 van KRC Harelbeke hebben het internationaal tornooi ‘Bruges Open’ gewonnen in hun categorie. Ze haalden het in de finale met 3-1 van IJlburg uit Nederland.

Het Internationaal tornooi is een organisatie van KSK Steenbrugge en werd gepeeld op kunstgras. Het tornooi – de zevende uitgave – werd gespreid over twee dagen van telkens drie wedstrijden. De Ratjes moesten echter de eerste dag in het Nationaal Soccer Events in Sint-Niklaas aantreden en moesten dus hun zes wedstrijden op de tweede tornooidag spelen. “Wetende dat een wedstrijd 2 x 17 minuten was, was dit een zware dag voor de jongens”, zegt trainer Frederique Mahieu.

Er waren ploegen uit Vlaanderen, Wales, Engeland en Nederland. In de finale haalden de Ratjes U11 het met 3-1 van IJlburg uit Nederland. “Een prachtige tornooiwinst, waarin onze jongens super speelden.”

Nu volgt nog op 1 mei de halve finale van de Beker van België en op 4 mei eventueel de finale. Op 5 mei spelen de Ratje U11 de finale van de Jeugdcup. “Je ziet dat onze jongens er al een fantastisch seizoen hebben opzitten. Hopelijk wordt de kers op de taart het winnen van de finale van de Beker van België.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier