Racing Waregem slikt weer gemakkelijk doelpunten

Redactie KW

Nadat Racing Waregem zowel tegen Harelbeke als op Ronse vijf doelpunten binnen kreeg, was het uit op revanche tegen Knokke.

Racing Waregem speelde een sterke eerste helft, maar het doelgevaar bleef te beperkt. De eerste bal tussen de palen van Knokke was meteen goed voor een doelpunt. Doelman Deprez weerde een corner van Cornelis af en Neve kopte de rebound in de winkelhaak. Racing Waregem dwong daarna veldoverwicht af, terwijl Knokke vooral de lange bal gebruikte en daarbij verschillende keren in de buitenspelval liep. De thuisploeg kon zijn overwicht echter onvoldoende vertalen in doelkansen. Op een vrije trap van Steelant kopte Zarti voorlangs en een schot van uit de tweede lijn van Vanherpe zoefde over. Op een diepe bal van Van Der Heyden mikte Waeghe naast en Stroo deed hem dat na op aangeven van Cornelis.

Vlak na de rust slikte de Rassing een tweede en dodelijk doelpunt. Cornelis trok voor een Stroo mocht ongedekt binnen koppen. Even later opnieuw hetzelfde duo in actie en Deprez had een goeie redding in huis op het schot van Stroo. Toen doelman Pannecoucke net iets te stevig in een duel ging met Coeman legde de ref de bal op de stip en Vandendriessche bracht Racing Waregem weer in de match. Het gevaar situeerde zich daarna echter uitsluitend aan de overkant. Op een center van alweer Waeghe redde Deprez de pegel van Arys en hij pakte daarna ook de rebound van diezelfde Arys. In de slotminuut werd een poging van Waeghe nog van de lijn gehaald.

Doelpunten: 8′ Neve 0-1, 47′ Stroo 0-2, 79′ Vandendriessche 1-2 (str.)

(IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier