Racing Waregem grijpt opnieuw naast verdiend punt

Racing Waregem – Jong Lede werd 0-2.

Na puntenwinst voor Wetteren-Kwatrecht en Berlare in de zaterdagavondmatchen moest Waregem punten pakken tegen Jong Lede. Kopzorgen echter voor trainer Nico Cottenier die naast de geschorsten Zarti en D’Hondt ook met talrijke blessures af te rekenen kreeg.

De bezoekers versierden de eerste kans langs Zwart, maar Tambour kon opruimen en de rebound van De Schepper ging naast. Veel uitgespeelde kansen waren er daarna niet meer. Na een vrije trap kopte Spotbeen ei zo na in zijn eigen doel. Na een corner van Berton, die op de verste paal afketste, kon Denoulet niet afronden. Racing Waregem nam de match nu volledig in handen, maar Berton mikte een goeie kans naast. Op een uitbraak van Vandendriessche kopte Denoulet de voorzet eveneens nipt naast.

Vlak na de rust mocht Coppens een vrijschop nemen en Nelis kopte Jong Lede gevleid op voorsprong. De Rassing reageerde meteen. Denoulet ging aan de haal, maar zijn schot miste de goeie richting. Even later kwam diezelfde Denoulet dicht bij de verdiende gelijkmaker. Hij strandde echter op de lat. Ook Berton ging tevergeefs op zoek naar de gelijkmaker. Jong Lede bakte er niets meer van, maar op de counter verdubbelde Nelis wel de voorsprong. Racing Waregem bleef net als vorige week dus volledig ten onrechte met lege handen. Daardoor staat de Rassing al met anderhalve voet in eerste provinciale.

Doelpunten: 47′ en 90′ Nelis 0-1 en 0-2.

(IVD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.