R Knokke FC wint met 4-1 tegen FC Gullegem

KFC KNOKKE Tom De Sutter. foto VDB / BART VANDENBROUCKE © VDB
Redactie KW

Dichtste achtervolger SK Ronse verloor niet en nummer drie Mandel United won, dus kon de kustformatie geen mathematische zekerheid omtrent de titel verwerven in eigen vesting.

Dit zal dus moeten gebeuren ter gelegenheid van de verplaatsingen op rij, respectievelijk naar Oudenaarde of RC Gent. De jongens van Yves Van Borm maalden er niet om. FC Gullegem lag al na één helft in de touwen. Maxim Vandewalle opende de score na negen minuten. Twee minuten later had Koen Persoons de score al verdubbeld. Kort voor rust zorgde de na ziekte wederoptreden Ruben Vanaefelghem voor nummer drie.

Omstreeks het uur milderde Robbe Dekiere na een sporadische counter. De ingekomen Daniel Rodrigo De Oliveira legde de 4-1 vast kort voor affluiten. De talrijke supporters kraaiden van pret. Ook de footlunch was uitverkocht. De kers op de taart is een kwestie van dagen. In het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park liet de kustformatie nog geen enkel punt liggen.

(JPV)

R Knokke FC – FC Gullegem 4-1

R Knokke FC: Dhoest, Vanraefelghem, Pierre, De Sutter (85′ Taillieu), Vandewalle, Savaete, Buysse, De Wilde, Prez (66′ Rodrigo De Oliveira), Laref (63′ Caenepeel), Persoons.

Doelpunten: 9′ Vandewalle 1-0, 11′ Persoons 2-0, 42′ Vanraefelghem 3-0, 61′ Dekiere 3-1, 88′ Rodrigo De Oliveira 4-1.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier