Probleemloze zege voor SCT Menen

Tegen Sassport Boezinge werd het 3-0.

Tegen het reeds veroordeelde Boezinge dwong Menen voortdurend veldoverwicht en balbezit af. Ondanks dat de thuisploeg constant op de helft van de bezoekers kampeerde en zich aanvallend mocht uitleven, bleven de kansen en het openingsdoelpunt lang uit. Vroeg in de wedstrijd was er wel een poging van thuisspeler Beyens die net over ging, maar omdat de laatste voorzet meestal in de verkeerde voeten terecht kwam, werd de 43-jarige bezoekende doelman Stefaan Baert nauwelijks aan het werk gezet.

Net voor de rust omspeelde Beyens bezoekende verdediger Van Exem, maar werd foutief afgestopt. De Menense kapitein Verbrugghe zette de strafschop feilloos om. Meteen na de rust stuitte diezelfde Verbrugghe van dichtbij op de bezoekende goalie. Voor Boezinge was het slechts uitstel. Op het uur verdubbelde Verbrugghe, na een mooie voorzet van Beyens de cijfers. Een moe gestreden Boezinge had het begrepen, slaagde er niet in om aanvallend een vuist te maken. Een kwartier voor tijd, na een actie van Meulenyzer, legde Vancraeyveldt de cijfers vast.

Doelpunten: 40′ Verbrugghe (pen.) 1-0, 59′ Verbrugghe 2-0, 74′ Vancraeyveldt 3-0.