Piepjonge en zeer ervaren aanvaller versterken R. Knokke FC

Liam Prez tussen voorzitter Vincent Van Honsebrouck en sportief manager Kristof Arys. © gf
Redactie KW

R. Knokke FC gaat komend seizoen vol voor de titel in tweede amateurklasse en blijft zich versterken. Dit keer kondigde het de komst van twee spitsen aan: Abdelhakim Laref (34) van KSV Bornem en Liam Prez (18) van KV Kortrijk.

Vorige week stuntte Knokke al met de komst van Koen Persoons, jarenlang een vaste waarde bij KV Mechelen en Sp. Lokeren. Ook verdediger Sebastiaan De Wilde (SK Lommel) en de jonge Izegemnaar Jonas Taillieu (SV Zulte Waregem) zetten al de stap. Nu werd vooral in het aanvallend compartiment versterking binnen gehaald.

Liam Prez, die deze zomer 19 wordt, doorliep de jeugdwerking van KV Kortrijk en maakte in mei 2018 zijn debuut in het eerste elftal. Voor een tweede invalbeurt moest hij tot dit jaar wachten, opnieuw in play-off 2. De aanvaller uit Sint-Eloois-Winkel zoekt meer speelgelegenheid aan de kust.

Laref moet zijn ervaring meebrengen naar de kust.
Laref moet zijn ervaring meebrengen naar de kust.© gf

Ook Abdelhakim Laref, die op jonge leeftijd nog voor Standard en KSV Roeselare speelde, komt naar Knokke afgezakt. De Algerijnse flankaanvaller speelde onder meer nog voor SK Sint-Niklaas, La Louvière, SK Deinze, E. Zele, twee teams in zijn geboorteland Algerije, FC Lebbeke en KSV Bornem.

Knokke wil dus afdoende gewapend zijn in de sterke tweede amateurklasse A.