De week daarop moest niet worden gespeeld wegens het forfait van SVV Damme B. In onderling overleg werd de samenwerking met Gianni Myny beëindigd. De beleidsploeg duidde, in afwachting van een nieuwe T1, kind van het huis en T2 Nico Lootens aan tot hoofdcoach ad interim.

De witte merel liet niet lang op zich wachten. Bruggeling Peter van Quathem, die wegens werkomstandigheden woonachtig is in Ichtegem maar binnenkort weer naar de heimat komt, is de nieuwe sportieve baas op Overleie. Peter was een begenadigd voetballer bij de jeugd van Cercle Brugge en bracht het tot in eerste provinciale (Jabbeke, SK Torhout, waar hij kampioen werd, Heist, Diksmuide, Oostkamp, Steenbrugge en Ichtegem).

Peter Van Quathem trainde vervolgens de jeugd in Steenbrugge en Oostkamp, waar hij T2 werd. Hij debuteerde als hoofdcoach bij VK Koekelare, verbleef er twee jaar en werd later twee competities eerste in bevel bij VV Koekelare, waar hij na de vorige competitie afscheid moest nemen. Tegen Dosko Beveren B zat Peter vorige zondag al op de bank bij Sint-Joris, zijn nieuwe uitdaging.

(JPV)

De week daarop moest niet worden gespeeld wegens het forfait van SVV Damme B. In onderling overleg werd de samenwerking met Gianni Myny beëindigd. De beleidsploeg duidde, in afwachting van een nieuwe T1, kind van het huis en T2 Nico Lootens aan tot hoofdcoach ad interim.De witte merel liet niet lang op zich wachten. Bruggeling Peter van Quathem, die wegens werkomstandigheden woonachtig is in Ichtegem maar binnenkort weer naar de heimat komt, is de nieuwe sportieve baas op Overleie. Peter was een begenadigd voetballer bij de jeugd van Cercle Brugge en bracht het tot in eerste provinciale (Jabbeke, SK Torhout, waar hij kampioen werd, Heist, Diksmuide, Oostkamp, Steenbrugge en Ichtegem).Peter Van Quathem trainde vervolgens de jeugd in Steenbrugge en Oostkamp, waar hij T2 werd. Hij debuteerde als hoofdcoach bij VK Koekelare, verbleef er twee jaar en werd later twee competities eerste in bevel bij VV Koekelare, waar hij na de vorige competitie afscheid moest nemen. Tegen Dosko Beveren B zat Peter vorige zondag al op de bank bij Sint-Joris, zijn nieuwe uitdaging.(JPV)