Peter Devos is de nieuwe trainer van KVK Westhoek

Peter Devos was de laatste vier seizoenen actief bij RFC Wetteren. © VDB
Wouter Vander Stricht

KVK Westhoek heeft een nieuwe trainer beet. Peter Devos, die vier jaar aan de slag was bij Wetteren, gaat de fusieploeg trainen.

KVK Westhoek kende een wisselvallig seizoen. Na een goede start volgde een terugval en net voor de jaarwisseling kwam het tot een breuk met coach Hugo Vandenheede. Rudi Verkempinck nam over, maar de motor sloeg ook niet meteen aan. De ervaren coach wist het team in veilige haven te loodsen en in tweede amateurklasse te houden.

Verkempinck mocht blijven, vroeg wat bedenktijd maar liet weten niet in te gaan op het voorstel. Een resem kandidaten diende zich aan om hem op te volgen en de keuze viel zopas op Peter Devos.

De Hulstenaar was na zijn zes seizoenen bij KFC Izegem buiten de provincie actief, waarvan de laatste vier seizoenen bij RFC Wetteren. Hij haalde drie keer de eindronde, maar greep telkens nipt naast de promotie naar tweede amateur. Met Peter Devos haalt de ploeg met thuishaven in Ieper een ervaren coach binnen.

KVK Westhoekhttps://www.facebook.com/KVKWesthoek/https://www.facebook.comFacebook1

Peter Devos wordt de nieuwe hoofdcoach. Peter is 51j en woonachtig in Hulste en was eerder trainer bij Izegem, Ter Joden Welle en de voorbije 4 jaar bij RFC Wetteren. We wensen Peter van harte welkom bij KVK !

Geplaatst door KVK Westhoek op Woensdag 22 mei 2019

rich1.0https://www.facebook.com/KVKWesthoek/posts/1340083972812339552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier