AA Gent heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met teammanager Patrick Turcq beëindigd. Gunter Schepens neemt zijn plek in. Dat meldde het bestuur vandaag op Twitter.

Patrick Turcq was pas sinds april 2016 aan de slag bij AA Gent. Daarvoor was de Markenaar elf jaar in dienst bij KV Kortrijk, eerst als CEO en sinds de komt van Vincent Tan als clubeigenaar als sportief manager. Die functie had Turcq ook bij AA Gent. Hij tekende een contract van vijf seizoenen, maar verlaat de club dus al na twee jaar.

AA Gent heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met teammanager Patrick Turcq beëindigd. Gunter Schepens neemt zijn plek in. Dat meldde het bestuur vandaag op Twitter. Patrick Turcq was pas sinds april 2016 aan de slag bij AA Gent. Daarvoor was de Markenaar elf jaar in dienst bij KV Kortrijk, eerst als CEO en sinds de komt van Vincent Tan als clubeigenaar als sportief manager. Die functie had Turcq ook bij AA Gent. Hij tekende een contract van vijf seizoenen, maar verlaat de club dus al na twee jaar.